Pčelica Maja

Dugometražni animirani film, 2014, Njemačka, Australija, 79 min.
Redatelj: Alex Stadermann

 

Sinopsis:

Znatiželjna pčelica Maja i njezin prijatelj Pavo spašavaju košnicu od pohlepne kraljičine savjetnice i okončavaju dugotrajno neprijateljstvo između pčela i stršljena.
Mlađahna Pčelica Maja nemirnog je duha i ne želi prihvatiti pravila košnice. Jedno od tih pravila je da se ne smije vjerovati stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade Kraljevski žele, prva sumnja pada na stršljene i Maju kao njihovu saveznicu. Nitko ne vjeruje da je Maja nevina i ne želi joj pomoći osim njenog najboljeg prijatelja Pave. Nakon velike i uzbudljive avanture do košnica stršljena, Maja i Pavo pronalaze pravog kradljivca i dvoje prijatelja se ponovno sprijateljuju s ostalim stanovnicima bogatog kraljevstva.

Najnovija verzija priče o Pčelici Maji, omiljenom liku u čijim su doživljajima uživale generacije, ovaj put izvedena u tehnici 3D kompjutorske animacije.

Napomena: film je sinkroniziran na hrvatski.

 

Trailer:

 

Info:

Država: Njemačka, Australija
Vrsta: dugometražni animirani film
Godina: 2014
Trajanje: 79 min
Redatelj: Alex Stadermann
Scenarij: Fin Edquist, Marcus Sauermann prema djelima Waldemara Bonselsa
Distribucija: Editus

 

Linkovi:

IMDb stranica

 

 

 

About us

"Dalmatia film festival" is an international festival of feature and short films, documentaries and promo films that takes place in Croatian cities: Sutivan, Kaštela, Pirovac, Solin and Split.

Program and schedule

Follow us

Follow Dalmatia film festival:

 

Contact us

Dalmatia film festival:

info (@) dalmatia-filmfestival.com
  Luke Botića 18, 21210 Solin, Croatia