DFF stiže u kinoteku Zlatna vrata


Dragi prijatelji Dalmatia film festivala,
s obzirom na teško epidemiološko stanje i trenutnu situaciju, morali smo odgoditi za 2022. festivalske termine u Pirovcu i Omišu. Naše ovogodišnje održavanje u gradu Splitu je do zadnjeg trena također bilo pod upitnikom, ali nam je zadovoljstvo što sada možemo potvrditi dvodnevni program u splitskoj kinoteci Zlatna vrata, 8. i 9. prosinca. Festival će se održati u skraćenom obliku (svega dva, od planirana četiri dana), što je povuklo sa sobom prilagodbe planova i izmjene u prvobitnom programu.

Projekcije u Zlatnim vratima, trajat će od 17:30 do 22:00. Ulaz je besplatan, a broj gledatelja je ograničen, zbog sigurnosnih i epidemioloških mjera. Kompletan program i raspored možete pogledati OVDJE

Za sve vas koji nisu u mogućnosti prisustvovati projekcijama, planiramo u zadnjim danima 2021. održati posebno online izdanje na kojemu će biti prikazani i filmovi za koje se zbog ograničenog vremena nije mogao naći termin u Zlatnim vratima. Tada će ujedno biti objavljeni i dobitnici ovogodišnjih nagrada DFF-a u kategorijama kratkih, dokumentarnih i promotivnih filmova.

Festival se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog Audiovizualnog Centra, grada Splita i njegove turističke zajednice i Splitsko-dalmatinske županije sa svojom turističkom zajednicom.

About us

"Dalmatia film festival" is an international festival of feature and short films, documentaries and promo films that takes place in Croatian cities: Sutivan, Kaštela, Pirovac, Solin and Split.

Program and schedule

Follow us

Follow Dalmatia film festival:

 

Contact us

Dalmatia film festival:

info (@) dalmatia-filmfestival.com
  Luke Botića 18, 21210 Solin, Croatia