DFF online 28-31.12.2021.

Danas, 28. prosinca s početkom u 15:00 započinje specijalno online izdanje Dalmatia film festivala. Tijekom naredna četiri dana, moći ćete pogledati sve kratke filmove prikazane ovog ljeta na našem festivalu u Sutivanu, Solinu i Splitu, kao i brojna druga ostvarenja koja nismo imali priliku predstaviti gledateljima zbog odgode programa u Pirovcu i Omišu. Na rasporedu će biti ukupno 70 ostvarenja u kategorijama kratkih igranih, dokumentarnih, animiranih, eksperimentalnih i promotivnih turističkih filmova. Riječ je o filmovima nastalim tijekom posljednje 2 godine, a među njima su dobitnici brojnih nagrada na međunarodnim festivalima.

Svakog dana, od 28. do 31. prosinca, objavit ćemo novi festivalski program, a svi filmovi će biti dostupni za gledanje do 4. siječnja 2022. kada će ujedno biti proglašene i nagrade za najbolja ostvarenja u kategorijama kratkog igranog, dokumentarnog i promotivnog filma.

Program prvog dana, dostupan je na Vimeo platformi, na slijedećem linku:
vimeo.com/showcase/dff2021-day1
Lozinka: DFF2021-1-1yk44

Program drugog dana:
vimeo.com/showcase/dff2021-day2
Lozinka: DFF2021-2-5jh29

Program trećeg dana:
vimeo.com/showcase/dff2021-day3
Lozinka: DFF2021-3-8fr94

Program četvrtog dana:
vimeo.com/showcase/dff2021-day4
Lozinka: DFF2021-4-2pa48

Hrvatski titlovi su dostupni za skoro sve filmove, a ukoliko se oni ne prikazuju automatski, možete ih aktivirati klikom na CC (Closed captions) ikonu.

Raspored za sva četiri dana online festivala pogledajte ovdje

Nadamo se da ćete uživati u našem programu u toploj i ugodnoj atmosferi vlastitog doma, a vjerujemo da ćemo se iduće godine vidjeti i uživo u našim gradovima domaćinima.

Napominjemo da se online izdanje DFF-a održava pod pokroviteljstvom HAVC-a, Splitsko-dalmatinske županije i njene turističke zajednice, grada Splita i njegove turističke zajednice, Slobodne Dalmacije i Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje "Zlatna vrata".

 

 

About us

"Dalmatia film festival" is an international festival of feature and short films, documentaries and promo films that takes place in Croatian cities: Sutivan, Kaštela, Pirovac, Solin and Split.

Program and schedule

Follow us

Follow Dalmatia film festival:

 

Contact us

Dalmatia film festival:

info (@) dalmatia-filmfestival.com
  Luke Botića 18, 21210 Solin, Croatia